top of page

OVER SALES4BIO

Sales4bio-team

Sales4Bio is een business development bedrijf, gespecialiseerd in de biologische sector voor de Belgische, Nederlandse & Luxemburgse (BENELUX) markt. 


Onze doelstelling 

Professionele ondersteuning en duurzame groei bieden aan biologische producenten en bedrijven die op zoek zijn naar hun rechtmatige positie op de markt.

De uitdagingen

  1. Buitenlandse bedrijven hebben weinig kennis van de Belgische markt en missen vaak de informatie die nodig is om zich in België te ontwikkelen (om nog maar te zwijgen van de culturele en juridische complexiteit).

  2. Producenten hebben geen tijd, groothandelaren worden overweldigd door werk, verkopers hebben te veel assortimenten te verdedigen en de markt evolueert voortdurend.

  3. Startende bedrijven do hebben niet het budget om goede verkopers aan te nemen, en de managers, die vaak overwerkt zijn, hebben geen tijd om met de verkoop om te gaan, wat vertraagt groei.

De oplossing

Dankzij de kunst van het verkopen, onze constante opleiding, onze kennis van de biologische markt, onze netwerken & toewijding om goals te bereiken, is Sales4bio uw ideale partner...

Mélanie-Longin-CEO-Sales4bio-Zwart-wit_edited.webp

WIE BEN IK?

Melanie Longin

CEO & mede-oprichter

Mélanie Longin, mede-oprichter en CEO van Sales4bio, groeide op in de wereld van biologische voeding en wellness dankzij het beroep van haar ouders, haar carrièrepad, haar passie voor gezondheid en haar eindeloze nieuwsgierigheid.


Ze was zaakvoerder van een biowinkel en verkoopster voor 2 bekende groothandelaars in Wallonië en Vlaanderen. Ze heeft ook meer dan 10 jaar ervaring in de markt!


Mélanie's reputatie is gebaseerd op haar dynamiek, haar reactiviteit, haar professionaliteit, haar vermogen om naar haar klanten te luisteren en haar resultaten.


Zij heeft meermaals haar commerciële capaciteiten en haar motivatie om haar doelstellingen te bereiken bewezen.

Ontmoet ons team

bottom of page